Meistä

Etelä-Karjalan myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset on MMA:n sitoutumaton paikallisjärjestö, joka palvelee ja valvoo myynnin, markkinoinnin ja oston ammattilaisten etuja Etelä-Karjalassa. MMA on tietoisesti valinnut linjakseen myynnin, markkinoinnin ja oston ammattilaisten yksilöllisen edunvalvonnan. Järjestö ei pyri tekemään keskitettyjä sopimuksia jäsenten työehdoista ja palkoista heidän työnantajiensa kanssa.

Syinä linjanvalintaan ovat muun muassa alan monipuoliset ja tulokseen perustuvat palkkatavat, joita ei ole syytä puristaa samaan muottiin. Työn itsenäinen luonne sekä useimmiten matkustamista vaativa työ eroavat monissa suhteissa muista toimihenkilöammateista.

Menestyvän tuloksentekijän on parasta neuvotella palkastaan ja yksilöllisistä työehdoistaan itse. Asiantuntijaneuvot palkka- ja sopimusasioissa ovat silti tarpeen. Niiden ja rahanarvoisten jäsenetujen tarjoaminen edullisesti jäsenellemme on erikoisalamme. Yksilöllinen apu pulmatilanteissa, neuvottelut ja sopiminen ovat nykyaikainen tapa hoitaa työelämän vaikeitakin asioita.

MMA:n jäsenmaksu on verovähennyskelpoinen ja kaikille jäsenille jäsenlajeittain samansuuruinen vuosijäsenmaksu – ei veronluonteinen prosenttiosuus palkasta. Vuosijäsenmaksun jokainen jäsen maksaa hänen kotiinsa toimitettavalla jäsenmaksupankkisiirrolla 1–3 erässä. On jäsenen oma asia, ilmoittaako hän jäsenyydestä työnantajalleen vai ei.

MMA tarjoaa jäsenilleen tukea ja turvaa työelämään ja sen muutotilanteisiin sekä runsaasti rahanarvoisia jäsenetuja edullista ja verovähennyskelpoista vuosijäsenmaksua vastaan. Jäsenpalvelu kattaa mm. oikeusturvapalvelun ja ansiosidonnaisen työttömyysturvan. Kaikki jäsenedut löydät www.mma.fi. Ota yhteyttä ja kysy lisää!