Olet täällä

Palvelut ja edut

Hyvä asema ei koskaan takaa työsuhdeturvaa, mutta hyvät neuvot ja asiantuntevat palvelut tarjoavat kullanarvoista apua ongelmissa. Liittomme jäsenyys voi maksaa ongelmatilanteeseen saamasi avun kautta edullisen ja verovähennyskelpoisen jäsenmaksumme hetkessä takaisin.

Jäsenenä olet mukana Sinun ja ammattialasi hyväksi tehtävässä työssä. Tätä työtä teemme niin omalla organisaatiollamme kuin yhdessä muiden työelämän yhteistyökumppaneittemme, kuten Akavan, kanssa.

Annamme työsuhdeneuvontaa ja oikeusapua

Jäsenenä käytössäsi ovat alamme työsuhteiden erityiskysymyksiin erikoistuneet lakimiehet ja liiton työelämän neuvontaan erikoistunut henkilökunta. Palkkaneuvontamme auttaa ansiotason määrittelyssä ja tukee palkkaneuvotteluja. Tältä sivustolta löydät yleistä tietoa työ- ja edustussuhteisiin liittyvästä lainsäädännöstä ja käytännöistä. Tarkempaa tietoa löydät jäsenenä sivuston salatulta puolelta. Tutustu palveluumme tästä.

Turvaamme työttömyysaikaa

MMA:n jäsenmaksu sisältää Myynnin ja markkinoinnin ammattilaisten työttömyyskassan jäsenyyden. Työttömyyskassa maksaa ansiosidonnaista päivärahaa työttömille, lomautetuille ja omaehtoisessa tai työvoimapoliittisessa koulutuksessa oleville, sekä vuorottelukorvausta vuorotteluvapaasta nauttiville.

Tarjoamme koulutus- ja urapalveluja

Koulutus- ja urapalvelumme palvelevat sinua urasi eri vaiheissa. Koulutuksia järjestetään myynti- ja markkinointityöhön, jaksamiseen ja hyvinvointiin, esimies- ja asiantuntijatyöhön sekä työsuhteen ehtoihin liittyen. Urapalvelujemme avulla kohotat työnhakutaitojasi ja parannat menestystäsi työmarkkinoilla. Opiskelijana, työsuhteen aikana, yrittäjänä toimiessa, työttömyystilanteessa tai työttömyyden uhatessa käytössäsi ovat työn- ja edustusvälityspalvelut sekä työnhakuvalmiuksiasi parantavat aineistot ja valmennukset.

Välitämme vakuutusturvaa

MMA:n jäsenyys on jo itsessään vakuutusturvaa työ- ja yrittäjäsuhteen ongelmiin, mutta lisäksi jäsenmaksuumme sisältyy vapaa-ajan tapaturma- ja matkustajavakuutus pienempiin harmeihin sekä erinomainen ammattihenkilön vastuu- ja oikeusturvavakuutus tueksi lakimiespalvelujemme käyttämiselle. Tutustu vakuutuksiimme.

Puhumme puolestasi, valvomme etujasi

Myynti- ja markkinointiala tarvitsee puolestapuhujansa. Olemme vaikutuskanavasi alamme päätöksentekoon, vaikuttamiseen ja viestintään. Kohotamme myynnin ja markkinoinnin imagoa. Välitämme alamme osaajista heidän työnsä ja sen tärkeyden mukaista kuvaa työnantajille, päättäjille ja muille organisaatioille.  Teemme alamme asiat tutuiksi politiikan ja yhteiskunnan päättäjille. Neuvottelemme, sovimme ja kehitämme. Joskus myös vastustamme.

Välitämme rahanarvoisia jäsenetuja

Palveluidemme lisäksi jäsenkortillamme saat tarjouksia ja etuja ympäri Suomea. MMA:n jäsenenä voit hyödyntää myös Akavan tarjoamia jäsenetuja. Monia vaihtuvia ostoalennuksia löydät myös ammattiliittojen yhteisen Jäsenedut.fi-palvelukanavan kautta.