Olet täällä

Eteläkarjalaista osaamista ehdolla MMA:n liittokokouksessa

Ensi lauantaina pidetään Helsingissä Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset Ry:n (MMA) valtakunnallinen liittokokous. Tapahtumaan kokoontuu liiton jäsenyhdistysten edustajia ympäri Suomen. He valitsevat uudet jäsenet liiton valtuuston ja hallituksen seuraaville nelivuotiskausille.

Etelä-Karjalan paikallisyhdistyksen puheenjohtaja Vema Ahonen on kokouksessa ehdolla MMA:n hallituksen puheenjohtajaksi. Ahonen on tällä hetkellä myyntijohtajana Suomen Jättimainos Oy:llä ja taustaa hänellä on monipuolisista myynnin ja markkinoinnin tehtävistä erityisesti ICT-alalta. “Haluan kasvattaa MMA:sta Suomen tunnetuimman ja arvostetuimman myynnin ja markkinoinnin edunvalvonta- ja koulutusjärjestön. Haluan kehittää meille oman järjestömme nimeä kantavia tutkintoja, jotka edelleen lisäävät MMA:n tunnettuutta myynnin ja markkinoinnin alalla”, Ahonen sanoo.

“Tunnettuuden ja arvostuksen myötä myös jäsenmäärät tulevat kasvamaan. Järjestömme tulee huomioida jäsentemme ammatilliset kehitystarpeet entistä paremmin, erityisesti digitalisaation näkökulmasta. Myös nuoret ja muut työelämään tulevat pitää huomioida paremmin järjestömme palvelutarjonnassa”, Ahonen jatkaa.

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset Ry:n liittokokous pidetään lauantaina 20.5.2017 kello 10.00 alkaen Hotel Crowne Plazassa Helsingissä. Kokouskutsut on lähetetty jäsenyhdistysten edustajille huhtikuussa.

Vema Ahonen
Vema Ahonen

--

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset ry on myynti-, markkinointi- ja ostoalan ammattilaisten edunvalvontajärjestö. Se valvoo ja kehittää 27 000 jäsenensä yhteiskunnallisia, taloudellisia ja ammatillisia etuja. Järjestö koostuu 23:sta paikallisyhdistyksestä ympäri Suomen, ja sillä on lisäksi omat verkostonsa lääke- ja sairaalatarvikealan edustajille sekä yrittäjille. Lisätietoja liitosta ja sen paikallisyhdistyksistä löytyy osoitteesta: http://www.mma.fi