Olet täällä

Seniorikilta

Eläkeläisjäsenyyteen kuuluvat jäsenedut ovat rajoitetummat kuin muilla jäsenillä. Eläkeläisjäsenyyteen eivät kuulu työttömyyskassan jäsenyyttä, ammatilliset koulutukset eivätkä eläkeläisjäsenet ole liiton jäsenilleen ottaman oikeusturva- ja vastuuvakuutuksen piirissä. Liiton jäsenetuvakuutuksiin kuuluva vapaa-ajan matkustaja- ja tapaturmavakuutus on kuitenkin voimassa kaikilla - myös eläkeläisjäsenillä - sen vuoden loppuun, jonka aikana henkilö täyttää 69 vuotta.

Eläkeläisjäsenellä ei ole äänioikeutta eikä hän voi toimia valtuuston eikä hallituksen jäsenenä eikä varajäsenenä. Jos henkilöjäsen siirtyy eläkkeelle toimiessaan valtuuston tai hallituksen jäsenenä, hänen tulee erota tehtävästään.

Eläkeläisjäsenellä on käytössä liiton palvelu- ja etuvalikoimasta mm. seuraavat kokonaisuudet.

Vakuutusturvaa vapaa-ajalle

MMA:n eläkeläisjäsenyyteen sisältyy vapaa-ajan tapaturma- ja matkustajavakuutus sen vuoden loppuun, jonka aikana henkilö täyttää 69 vuotta. Tutustu vakuutuksiimme.

Rahanarvoisia jäsenetuja

Palveluidemme lisäksi jäsenkortillamme saat tarjouksia ja etuja ympäri Suomea. MMA:n jäsenenä voit hyödyntää myös Akavan tarjoamia jäsenetuja. Monia vaihtuvia ostoalennuksia löydät myös ammattiliittojen yhteisen Jäsenedut.fi-palvelukanavan kautta.

Lomahuoneistoja vuokrattavaksi

MMA:n eläkeläisjäsenen käytössä ovat Levirakan  ja A-lomien tarjoamat mökkipalvelut. Katso tarkemmin tästä.

Paikallisten jäsenyhdistysten toiminta ja tapahtumat

MMA jakautuu alueellisesti 23 jäsenyhdistykseen. Yhdistykset järjestävät alueellaan toimintaa ja tapahtumia joihin myös eläkeläisjäsenet voivat osallistua.

TULEVAT TAPAHTUMAT:

KE 19.4.2017
MMA Etelä-Karjalan Seniorikilta vierailee E-K Osuuspankilla klo. 14.00.
Kokoontuminen Marian aukiolla. Ilmoittautumiset Pekalle p. 0400 429 920.

TO 16.3.2017
MMA Etelä-Karjalan Seniorikilta kokoontuu Kehruuhuoneella klo. 14.00.
Tervetuloa mukaan Kiltalaiset.

MMA Etelä-Karjala seniorikilta